subir nota pujar nota
    CONTACTE mail - TELÈFON 872 981 710 - 609 629 981
google facebook
 
sobresalientte excelent
  aula

CSS invisible Button Css3Menu.com

CSS invisible Button Css3Menu.com

CSS invisible Button Css3Menu.com

CSS invisible Button Css3Menu.com

CSS invisible Button Css3Menu.com

 

CSS invisible Button Css3Menu.com

.
 

Anglès

Rus

Alemany

Francès

Idiomes +65

Impuls

 

Idiomes  
.

ANGLÈS

Preparació pels Exàmens de Cambridge

En el nostre centre prepararem els alumnes per tal de poder presentar-se amb garanties a les convocatòries oficials per obtenir els títols oficials de Cambridge. Des del nivell YLE (Young Learners English) passant pel KET, PET, FIRST CERTIFICATE, ADVANCED i PROFICIENCY. Les classes poden ser tant en grups com a nivell particular i sempre són impartides per professors nadius amb molta experiència en presentar alumnes a aquests exàmens.

exam
.
MATINS A L'AULA

Anglès +65

Anglès +65, és el curs específic que hem dissenyat per aquelles persones de més de 65 anys que sempre han volgut aprendre l'Anglès, però per diferents motius, mai han trobat el temps ni la oportunitat de fer-ho.

Aquest curs posa especial atenció en la conversa i la comprensió.

El curs s'imparteix per professors nadius 2 hores a la setmana.

angles65

Impuls Anglès

Impuls, és un curs destinat a cobrir les necessitats d'aprenentatge de l'anglès d'aquelles persones en edat laboral que estiguin experimentant dificultats a l'hora d'accedir al mercat de treball o que tot i treballar, vulguin millorar els coneixements sobre algun idioma.

És una eina a mida depenent de les necessitats laborals de cada sector, atenció al client, hostaleria, immobiliària, conversa, viatges, etc a preus molt assequibles.

impuls

CURSOS A MIDA

Vine a l'Aula i explica'ns les teves inquietuds a l'hora de voler aprendre l'Anglès i juntament amb el nostre equip, t'assessorarem sobre quin és el curs que millor s'adapta a les teves necessitats o t'en dissenyarem un específicament per a tu.

Copyright Aula de Lloret, S.C.P.