subir nota pujar nota
    CONTACTE mail - TELÈFON 872 981 710 - 609 629 981
google facebook
 
sobresalientte excelent
  aula

CSS invisible Button Css3Menu.com

CSS invisible Button Css3Menu.com

CSS invisible Button Css3Menu.com

CSS invisible Button Css3Menu.com

CSS invisible Button Css3Menu.com

 

CSS invisible Button Css3Menu.com

.
 

Anglès

Rus

Alemany

Francès

Idiomes +65

Impuls

 

Idiomes  
.

PACKS D'HORES DE RUS PER A PROFESSIONALS

PACK 5 Hores COMERÇ - HOSTALERIA - IMMOBILIÀRIA

Aquest pack està destinat a aquelles persones que volen tenir un primer contacte amb la llengua russa. Depenent de cada alumne, aquest pack pretén assolir els coneixements de:

- ALFABET RUS

- PRONUNCIACIÓ BÀSICA

- SALUTACIONS I FORMES DE CORTESIA

- VOCABULARI BÀSIC

- CULTURA RUSSA

Pack 5 h

PACK 10 Hores COMERÇ - HOSTALERIA - IMMOBILIÀRIA

El Pack de 10 Hores, està dirigit cap a les persones que vulguin anar més enllà de les salutacions o formes de cortesia i vulguin introduir-se en la lectura i la pronunciació, així com tenir unes nocions bàsiques de la gramàtica. Aquest pack, depenent de cada alumne, pretén assolir els coneixements de:

- PACK 5h

- LECTURA i PRONUNCIACIÓ

- CONVERSA BÀSICA

- GRAMÀTICA BÀSICA

- VOCABULARI BÀSIC

 

Pack 10h

Pack 20 Hores COMERÇ - HOSTALERIA - IMMOBILIÀRIA

20 Hores, d'estudi de qualitat de Llengua Russa, ja haurien de permetre a l'alumne, per exemple, mantenir una conversa bàsica en aquest idioma així com escriure i pronunciar amb certa solvència. Aquest pack, depenent de cada alumne, pretén assolir els coneixements de:

- PACK 10h

- NÚMEROS

- INICIACIÓ ALS TEMPS VERBALS

- CONVERSA TELEFÒNICA BÀSICA

- VOCABULARI BÀSIC

 

Pack 20h

Curs Sencer - COMERÇ - HOSTALERIA - IMMOBILIÀRIA

CURSOS A MIDA PER A PROFESSIONALS

El darrer dels nostres packs, podríem dir que equival a un curs complet de Llengua Russa. Permet a l'alumne introduir-se en les formes verbals i profunditzar en la gramàtica i els casos del Rus. Aquest pack, depenent de cada alumne, pretén assolir els coneixements de:

- PACK 20h

- TEMPS VERBALS

- GRAMÀTICA

- HORES

Pack 36 h
MATINS A L'AULA

Rus +65

Rus +65, és el curs específic que hem dissenyat per aquelles persones de més de 65 anys amb inquietuds i que volen provar quelcom diferent i sortir una mica d'allò predefinit. Aprendre un idioma com el Rus, pot suposar un repte molt interessant per aquest tipus de persones, obrint-lis un ampli ventall de noves expectatives.

Aquest curs posa especial atenció en la conversa i la comprensió.

El curs s'imparteix per professors nadius 2 hores a la setmana.

Rus 65

Impuls Rus

Impuls, és un curs destinat a cobrir les necessitats d'aprenentatge de l'anglès d'aquelles persones en edat laboral que estiguin experimentant dificultats a l'hora d'accedir al mercat de treball o que tot i treballar, vulguin millorar els coneixements sobre algun idioma.

És una eina a mida depenent de les necessitats laborals de cada sector, atenció al client, hostaleria, immobiliària, conversa, viatges, etc a preus molt assequibles.

La llengua russa, actualment, s'ha convertit en una eina imprescindible en la nostra localitat, i com a tal, el seu aprenentatge a de ser un objectiu ineludible per totes aquelles persones que vulguin competir dins d'un mercat laboral cada vegada més competitiu.

impuls

CURSOS A MIDA

Vine a l'Aula i explica'ns les teves inquietuds a l'hora de voler aprendre el Rus i juntament amb el nostre equip, t'assessorarem sobre quin és el curs que millor s'adapta a les teves necessitats o t'en dissenyarem un específicament per a tu.

 
Copyright Aula de Lloret, S.C.P.